• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Joakim Edströms historia

Joakim före
Joakim efter

Hej!
Mitt namn är Joakim. Sedan slutet utav 2013 har jag varit en klient hos Richard och Bestinshape, vid min start så låg min vikt på 114kg och som lägst så var jag nere på 84kg, jag har sedan jag börjat hos Richard lagt på mig mera muskler och gjort mig av med massvis utav kroppsfett vilket har hjälpt mig att klara av mitt jobb lättare eftersom jag har ett väldigt fysiskt arbete där jag jobbar med tunga stålbitar.

Richard har under min tid med honom varit ett fantastiskt stöd när det kommer till träning, kost och andra vardagliga saker, han är en varm person som är lätt att prata med vare sig det gäller träning eller något annat, han ser personen som en vän som han bryr sig om och lägger sin tid och kunskap på varje individ vare sig du har som mål att tävla eller bara att träna och må bra.

Jag har inte bara funnit en vän i honom utan flera vänner via Bestinshape, för mig är han guld värd och har hjälpt mig att må bättre med mig själv. jag har som mål att vara i min toppform till sommaren 2015 och med hans hjälp, kunskap och framförallt stöd så känner jag att jag kommer att lyckas.


Joakim Edström.

Best In Shape kommenterar

Ännu en klient som slutat i en god relation! Jocke kom till mig med målet att tappa fett och försöka komma igång med träningen, vi träffades vid ett antal tillfällen mycket tack vare en gemensam vän och även klient till mig. Jag såg då att träningen hade börjat att flyta på, men hade mina misstankar om att kosten var ett svårare kapitel, då det var en stor livsstilsförändring för Jocke. Jag pushade och beskrev fördelarna i att följa schemat och hur snabbt resultaten skulle komma. Jag såg dock fortfarande att det tog emot att följa det till 100%. Jag kände att det var dags att ta tag i det med extra kraft. Vi tog en träff där jag förklarade vikten av att följa kosten till punkt och pricka. Det var den ”sparken i rumpan” som behövdes - därefter kom resultaten på löpande band. Jag fick se och ta del av Jockes imponerande utveckling både fysiskt och även som person. Nya mål är satta och vi satsar på en toppform under 2015!

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Joakim, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss