• 0703-970 521
  • kontakt@bestinshape.se

Robert Selléns historia

Robert före
Robert efter

Jag gjorde en 12 veckors period med kost & tränings schema från Best In Shape. Kände redan från början att jag hade ett stort stöd av Richard vilket utvecklades till att bli ännu bättre under resans gång.

Richard brinner för att hjälpa dig som individ till det bästa, oavsett utgångsläge. Man kunde när som helst ställa frågor och få snabba svar gällande både kosten och träningen. För min egen del så kände jag träningen blev roligare och man blev oerhört peppad av att se utvecklingen.

Jag kände mig även mycket piggare och gladare samt att mitt självförtroende ökade i takt med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera andra att vända er till Best In Shape och Richard!


Robert Sellén.

Best In Shape kommenterar

Robert, en kille jag pushat en längre tid till att ta steget längre med träning och kost. Han frågade vid ett antal tillfällen om lite tips, inget som ledde till någon större satsning. Till slut gav jag som förslag att sätta oss ner och göra detta ordentligt. Vi lade då upp en 3 månaders plan med träning och kost med målet att nå en bättre form samt lägga på sig mer muskler. Jag märkte att Robban verkligen tog detta seriöst. Resultaten av kalipermätningarna samt bilderna talar för sig själva. Det kändes väldigt kul att få mina aningar bekräftade: bra förutsättningar, anpassat kost- samt träningsupplägg = Succé!

Dela historia
Vill du också ha hjälp?

Gör som Robert, tag kontakt med oss på Best In Shape så hjälper vi dig uppnå dina mål.

Kontakta oss